Læs mere om annoncen her.
Læs mere her

Jubilæum og udvidet ejerkreds

Grundvad Maskinhandel har 60-års jubilæum og udvider nu sin ejerkreds. Det blev fejret med åbent hus, som strakte sig over flere dage.

Maskinhandlen havde i anledningen gjort klar i værkstedet, hvor festlighederne gik for sig. Foto: Anders Lei

- Firmaet fejrer 60-års jubilæum. Det kunne vores direktør Flemming Christensen have holdt sidste år, men på grund af coronarestriktioner valgte han at rykke det. Og så fejrer vi, at vi har købt os ind i firmaet, siger Martin Lindgaard og Kristian Tind, der har arbejdet henholdsvis 15 og 10 år i firmaet, og som er de nyeste medlemmer af ejerkredsen.

Til jubilæet blev det forklaret, at udvidelsen af ejerkredsen har været undervejs fra maj og henover sommeren. 

- Vi kom officielt med fra 1. juni i år, siger Martin Lindgaard.

Flere dages jubilæumsfest

Fejringen strakte sig fra torsdag til lørdag, hvor der både var vådt og tørt til ganen, gode tilbud, godt selskab – og rigtig mange mennesker.

- Der kom omkring 1.000 gæster i de her dage. Mange er faste kunder, som vi kender. Der kom også en del nye kunder, som gerne ville være med til at fejre jubilæet og samtidig se, hvad vi har at byde på, siger Kristian Tind.

Til arrangementet blev der gjort klar, stillet op og kørt flere maskiner fra maskinhandlens mærker ind på værkstedet. Det gælder blandt andet Deutz-fahr, Krone, Fransgård, Schäffer, Iseki og mange flere. Til de fleste mærker var der repræsentanter, som viste dem frem.

 

Få ansigt på

- Det er spændende at møde folk. Der er mange af dem, som vi måske kun har skrevet eller snakket i telefon med. Derfor er det nyt for os at sætte ansigt på leverandører, kunder og samarbejdspartnere, lyder det fra de to nyeste medlemmer af ejerkredsen, der fortsætter:

- Flemming Christensen kender jo stort set alle, men det er nyt for os.

Direktøren og de nye medejere oplever, at de tænker meget ens. Der skal være styr på forretningen, både når det gælder orden i butikken og orden i regnskaberne. Derfor falder det også nært, at det netop er Martin Lindgaard og Kristian Tind, som er indgået i ejerkredsen.

Støtter byens hold

Grundvad Maskinhandel har i mange år støttet fodboldklubben i Viborg, VFF, og det blev der ikke lagt skjul på i dagens taler.

Udover at tale om de glædelige jubilæer erklærede Flemming Christensen, direktør i Grundvad, at det ligeledes glæder ham, hvor godt det går for fodboldklubben.

- Der kom omkring 1.000 gæster i de her dage. Mange er faste kunder, som vi kender. Der kom også en del nye kunder, som gerne ville være med til at fejre jubilæet og samtidig se, hvad vi har at byde på.

Kristian Tind, medejer, Grundvad Maskinhandel

Grundvad Maskinhandel

Grundlagt i 1961 af maskinhandler Knud Christensen. I de første 25 år i samarbejde med broderens foderstof på modsatte side af hovedvej 13. Sønnen Flemming Christensen overtog maskinhandlen i 2005

Fra starten i 1961 fik Grundvad Maskinhandel forhandlingen af Deutz-traktorer og er i dag landets ældre forhandler af mærket

Andre forhandlinger er blandt andet Fransgård, Maschio, Dal-Bo, BvL, Schäffer, Krone og Cub Cadet

Maskinhandlen har 2.500 kvadratmeter under tag

12 ansatte

Landets ældste Deutz-forhandler

Omdrejningspunktet i Grundvad Maskinhandel har lige siden starten været Deutz-traktorer. Flemming Christensen far fik forhandlingen af den daværende importør, DLAM, hvor han her var tilknyttet som privat forhandler.

Deutz-traktorerne blev dengang solgt i hobetal, og mange kører stadig. Det er bundsolide traktorer og attraktive med deres luftkøling til mindre opgaver på ejendommen. Og mærket har fulgt med udviklingen. Deutz-Fahr er således i dag topmoderne traktorer, hvor de efter en omskiftelig import nu tillige fås til absolut konkurrencedygtige priser i forhold til deres egenskaber og udstyr.

Grundvad Maskinhandel er landets ældste Deutz-forhandler, hvilket afspejler sig i mange trofaste kunder i hele centrale Jylland. Samtidig ydes service over lange afstande, og er der kolleger, som mangler reservedele til måske en 06-model, er der er altid hjælp at hente i Grundvad, hvor landets største Deutz-lager findes.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i to måneder til prisen for én. Dette abonnement giver fuld adgang til indhold på www.effektivtlandbrug.dk.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Få ubegrænset adgang med abonnement
Læs mere her
.
Læs mere her

Seneste nyt

Mest læste

Læs mere her
FORSIDEN LIGE NU

DOKUMENTATION

Demolinks